Integraties

We voeren integraties van tal van applicaties en apps uit.

Payconiq

Payconiq

Online betaling

De gemakkelijkste manier om online betalingen te ontvangen zonder gebruik te maken van Ingenico, mollie,... rechtstreeks via payconiq!
Dropbox

Storage onder controle

Via de integraties met dropbox heeft uzelf de volledige controle over uw bestanden. U hoef deze maar 1-malig centraal aan te passen. Alsook maakt u gebruik van de versie historiek en de beveiliging van dropbox.


Dropbox

Pipedrive logo

Pipedrive

Via de website leads direct importeren

Via een webformulier kan u automatisch leads injecteren in pipedrive. Op deze manier kan u nog sneller en beter uw potentiële klanten opvolgen.
Office 365

Werk met users en groepen

Via de active directory van Office 365 kunnen we een applicatie beveiligen dat enkel deze gebruikers toegang hebben. Aan de hand van groepen kan u bepaalde webpagina's of onderdelen enkel toegankelijk maken voor deze groepen. Geen extra gebruikersnamen en wachtwoorden nodig. Verlaat iemand het bedrijf, zal hij automatisch geen toegang meer hebben tot de applicatie.


Office 365

Microsoft Dynamics / SalesForce

Microsoft Dynamics & Salesforce

CRM op maat

We doen integraties en migraties van bestaande systemen naar Microsoft Dynamics en Salesforce.
Yubico

OTP

Indien u een gedeelte van de website en/of de backoffice wil beveiligen met een OTP, kan u kiezen voor de veilige en goedkope oplossing van yubico.


Yubico

tawkto

Tawk.to

Onlince chat

Om een chat te activeren op je website maken we gebruik van Tawk.to.